[COMUNICAT] EN REBUIG A L’AGRESIÓ FEIXISTA AL NOSTRE CENTRE SOCIAL

Aquest matí, al CSA l’Obrera, ens em  llevat amb les vidrieres del nostre centre social plenes de missatges  feixistes, racistes, islamòfobs, masclistes i homòfobs. “Ni islam ni  rojos”, “Refugees not welcome”, “Hitler fans”, “Smash the Reds”, “Casa Putas” i “Maricones” han sigut algunes de les frases que es podien llegir pintades amb esprai als vidres i signades a adhesius, amb les seves corresponents esvàstiques i creus celtes.
Una agressió, en tota regla, que s’enten en una larga trajectòria de provocacions, insults i  actituds  provocatives i covardes de la xacra neonazi que ronda pels carrers dels  nostres barris. El passat dissabte 24 d’octubre, ja vàrem tenir la  primera confrontació. Dos nazis d’estètica bonehead, van irrompre al nostre espai durant una kafeta i van amenaçar-nos amb una navalla a crits de “Sieg Heil”.  
Aquests atacs no són més que una mostra de com el feixisme colpeja  impunement contra tota aquella escletxa de lluita que les esquerres  obrim; i s’emmarca en un context de permissivitat i emparament institucional. 
Des d’aquí, els condemnem. A ells i a tota acció que emprenguin individualment o col·lectiva. Queda demostrat, de nou, que el feixisme avança si no se’l combat. 
Volem mostrar, també,  el recolzament i el suport a totes aquelles persones, espais i col·lectius que hagin patit agressions  feixistes i els convidem a sumar-se a aquest comunicat. 
Anunciem  públicament que ens trobaran de cara. Que no tornarem a deixar marge a  aquesta xacra i que ja estem començant a emprendre totes les accions  corresponents per donar una resposta ràpida a les seves provocacions.  Donem les gràcies a totes aquelles persones i col·lectius que ens han  estat donant suport a través de les xarxes socials durant el dia d’avui.
NO PASSARAN!
CSA L’OBRERA, a 27 de març del 2016.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s