[Rukeli] Vetllada Antifeixista

El proper 19 de març, organitzem les primeres jornades esportives antifeixistes del Gimnàs Popular RUKELI (el gimnàs del CSA L’Obrera).

Els beneficis aniran destinats a la millora de les instal·lacions del nostre gimnàs. Les jornades començaran a les 10h del matí del dissabte 19 de març, amb una masterclass de Kick Boxing oberta a tots i totes aquelles que volgueu participar-hi, ja sigueu expertes en el tema o no hagueu provat mai el Kick Boxing. Després del dinar, donarem pas a la presentació oficial del nostre projecte i seguidament podreu gaudir d’una vetllada amateur antifeixista amb lluitadores de diversos gimnasos antifeixistes i okupes d’arreu del territori. TEIXIM XARXA! LOVE FIGHT, HATE FASCISM!

Al vespre, podrem reposar forces a ritme del bon hip hop de CULTURA UNIVERSAL, seguits per la Mamba Negra, que ens oferiran el seu millor repertori de música negra.

Entre d’altres sorpreses, sortejarem un lot de productes de les companyes de l’ANTIFASCIST FIGHTING CLUB – BARRIO OBRERO i durant tot el dia hi haurà ambientació vària, paradetes amb material, i moltes coses més!

NO US HO PERDEU! 19 DE MARÇ!
LOVE FIGHT, HATE FASCISM.

GIMNÀS POPULAR DEL CSA L’OBRERA “RUKELI”12513889_359865647517222_5915766444119855016_o


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s