[Dissabtes musicals] Concert d’ACÚSTING a l’Obrera

L’últim dissabte d’aquest mes de febrer, tornem amb els#DissabtesMusicals del CSA l’Obrera, projecte que vàrem endegar el passat 30 de gener amb el fabulós concert de Dtumbaga.
Aquest mes comptarem amb l’actuació d’ACÚsting grup de versions de The Police & Sting; mai decepcionen! Així doncs, ens veiem el proper dissabte 27 de febrer a les 22h, a l’Obrera!

___________________________________________________________

AcúSting va sorgir de la mà de varis músics consolidats, al pensar en crear una banda de versions del seu grup preferit – The Police – i el seu líder – Sting.

La idea era realitzar quelcom diferent, intentant aportar creativitat, però respectant l’essència original de les cançons, la qual cosa va desembocar en versions de Police i Sting en format acústic, amb arranjaments, canvis d’harmonia i certes pinzellades de bossa, jazz, blues, funk i Rock.

Després de proposar-s’ho a altres músics i completar la formació, Acústing va començar a posar-se en marxa i després d’algunes hores d’assaig i un enregistrament en directe, van començar a realitzar concerts.

Actualment Acústing ofereix un repertori basat en els grans èxits del líder de The Police, que serveixen de matèria prima a aquest quintet per oferir un espectacle molt personal, amb un estil molt particular. Els seus concerts tenen un aire intimista i proper al públic. El seu so acústic, però alhora potent, fa que un concert de Acústing sigui sempre divertit, emocionant i molt especial.12719360_1657732551207253_524742786357376782_o.jpg


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s